Cavaletti

söndag 11 aug 2013

Har haft lite problem med bloggen, men nu är det löst igen. Jag har börjat att låta hästarna gå över cavalettibommar, något som Lilla My verkligen har uppskattat. Hon tycker det är jätteroligt att hopppa över dem. Herkules tycker det bara är extremt jobbigt att lyfta på fötterna, det skulle vara kul att ha riktiga cavalettibommar och några hinderstöd. Men det får bli ett senare projekt.

Lilla My har fått följa med på turer när jag har ridit Fani det sista nu och hon verkar uppskatta det. Men tycker att det skulle vara skönare att stå och äta gräs tror jag.
Nästa helg ska vi iväg på premiering och det ska bli intressant och se hur det går, det blir min allra första och min andra "tillställning" jag åker på. Vi får se hur det går :-D

Snart dags att lägga ut lite bilder, får se om jag hinner ta några idag eller under veckan.