Stolt mor!

söndag 7 jul 2013

Har inte kunnat uppdaterat bloggen förrän idag, har haft lite problem med den. 

 

Förra lördagen tog Oliver och jag en tur på Fani, Oliver fick sitta bakom mig på Fani. Han börjar på att bli för stor att ha framför, jag hade ju aldrig slängt upp honom om jag inte visste att det skulle gå.
Oliver var så avslappnad och pratade på som bara den medan vi red iväg, vi red ner till cykelvägen mot Klaxsjön. Det blir ungefär 3.5km fram och tillbaka.

Frågade Oliver lite försiktigt om han ville prova på tölt, och det var med en säker röst som han sa ja. Sen blev det också till att prova på galopp och ökad tölt.
Så stolt över min 5-åriga son som med lätthet satt hur stilla och avslappnat som helst bakom mig. Så nu ska vi kolla upp lite ridskolor för att anmäla honom till det under hösten. Han är så otroligt stabil på hästryggen, vilket är riktigt härligt att se.

Lucas har också börjat på att bli intresserad av att sitta på hästarna och det är bara positivt. För det stärker ju deras balans och det kan behövas när det blir äldre.