Rensa tankar!

Var tvungen ut och rensa lite tankar och vad passar inte bäst då, om inte en långtur. Fani och jag tog oss en skrittrunda på 7km, känns underbart så här efteråt. Vi klarade oss rätt bra ifrån regnet, det kom en skur i början av turen men sedan var det uppehåll hela vägen hem.

Och nu har jag fått klarhet i både det ena och det andra, mest är det ju hur stallet ska se ut och lite smådetaljer inne i sadelkammaren. Vi har bestämt oss för att vänta med att bila upp golvet tills nästa år. Vi kommer inte att hinna med allt innan hösten och då väljer vi att göra iordning sadelkammaren och göra två tillfälliga boxar.
Det kommer att bli bra detta, det är jag helt övertygad om. Henrik har jobbat på ordentligt under sin semester och nu går han in på sin sista vecka, så det ska väl göras lite roliga saker också.