Equiterapeut

Då har Hanna Larnemark varit här och gått igenom Fani och Vördur. Först ut var Vördur och det var bara lite i höger bak, inget märkvärdigt men lite akupunktur fick han. Hon tyckte han såg väldigt bra ut för att ha stått så länge och hon kommenterade hans fina hovar. Annars var det inget att anmärka på.

Fani var mer rörlig i sin kropp än Vördur och även han såg väldigt fin ut. Där var det inget som hon hittade. Bägge var väldigt fina i ryggen, vilket känns skönt att veta. Alltså har min träning varit bra för dem och hon tyckte det lät bra när jag beskrev hur jag red och vad jag hade för utrustning. Så nu är det bara att fortsätta att träna på som vanligt och Vurre får troligtvis skor på sig vid nästa skoning. Får se hur det går med träningen fram tills dess.

Nu är det bara min egen kropp jag ska få ordning på, sen är vi fit for fight :-D

Nu ska Fani och jag träna till Frida kursen i slutet av augusti.