Träning och åter träning

lördag 8 jun 2013

Igår var det dags att börja med att vänja Conrad med bett, vilket gick riktigt bra. Han fick ha tränset på sig och så tog vi en promenad. Jag kör alltid utan nosgrimma i början och har kvar grimman under tränset. Och på så sätt så stör jag inte hästen i munnen medans vi går.

Fani och Vördur fick sig en tur i skogen, vilken känns riktigt skönt att ha den där lilla rundan. Men Fani fick sig en liten längre tur efter att Vördur fick gå in i boxen, Fani kräver ju lite mer träning för att inte bli allt för fet. Och Vördur är bara i början på igång sättningen, så jag får ta det lite lugnt med honom.

Herka och Lilla my fick också en varsin liten promenad och Herka sin vanliga eksem skötsel. Det tar sin tid att greja med alla hästar, skulle behöva ha någon som kör Herka åt mig. Han behöver rör lite mer på sig, plus att han förtjänar lite mer omvårdnad. Men vi får se om vi kan få tag på någon så småningom, men det är lättare sagt än gjort att hitta någon som kan komma regelbundet.

Så vet ni någon som är intresserad av att köra en liten minishettis, så är riktigt snäll och lätt att hantera. Så är det bara att höra av er!

 

Uppdatering av bygget:

Det har nu kommit på lite plåt men det går fortfarande sagta men säkert framåt. Har fått i uppgift att det ska vara klart senast tisdag, men jag tror på det när det är klart.