Nu så börjas det!

Fani och jag tog oss en härlig tur i skogen igår, det behövde vi bägge två. Bara en sådan där lunkar tur, vilket man underskattar ibland :-).

När jag kom tillbaka så ville Oliver rida på sin häst, så det ordnade vi. Det fick bli en liten tur då Herkules har stått länge. Sen fick jag Oliver till att sitta på Conrad medan jag gick en sväng med honom. Eftersom jag bara ville se hur han reagerade med tyngd på ryggen och för att han inte har haft sadel på sig. Så fick Oliver rida barbacka och det gick hur bra som helst. Conrad gick på som om han hade haft någon på ryggen förut.

Oliver fick även hoppa upp på Lilla My, hon var mer fundersam men gick på hon med utan problem. Detta kommer nog att gå riktigt bra, ska öka lite med träningen på dem nu. Så de kan vara klara med inkörningen till hösten, för att sedan ta en paus.