5 hästar

måndag 17 jun 2013

Idag fick det bli en lite längre tur med bara Fani, då han behöver ridas ordentligt emellan åt. Och vad underbart att få rida honom i ökas tölt, helt stilla sitter man på honom. Känslan är helt oslagbart när man sitter där stilla på ryggen, men en väldigt lätt häst i handen. Stort leende på läpparna när vi kom tillbaka från turen.

Sen var det dags för Vurres tur, han fick idag en ordentlig genomgång av borsten. Han behöver nog en dusch snart, lite väl skitig. Han har hållt sig fri från fång fast han går på bete, men än har jag inte släppt kollen och kommer nog aldrig att göra det heller.

De små ponnierna longerades idag, alla skötte sig riktigt bra. Conrad blev även fotad lite, då han ska läggas ut på annons. Lite jobbigt känns det att sälja en medlem i familjen, men tiden räcker inte till med 5 hästar. Men jag kommer vara noga med vart han kommer någonstans, släpper honom inte till vem som helst.

 

C