Tvättning

söndag 19 maj 2013

Idag har jag badat Herkules, Lilla My och Conrad. Det var välbehövligt efter den långa vintern, jag brukar ge dem ett ordentligt bad när det blir varmt ute. Bara för att få bort den värsta smutsen, men sen under sommaren blir det inte så många tvättningar med schampoo.

Conrad var först ut och jag är impad på hur lätt han var att tvätta, han brydde sig inte ens om att jag spolade honom med vattnet. Han stod bara lugnt och åt gräs, han börjar lära sig hur man ska uppföra sig. Ska bli spännande och se hur han uppför sig på fredag när Jörgen kommer och verkar honom.

Det såg ut som Herkules tyckte det var skönt med en tvätt, inga problem där heller. Lilla My skulle bara vara gosig, och snosa på mig. Hon har blivit väldigt social och go på sista tiden, men idag fick hon spel i hagen när jag skulle hämta henne. Spring i benen hade hon :-D