Stilla.

onsdag 15 maj 2013

Allt står stilla just nu, både renoveringen och träning av hästarna. Inte vad jag hade tänkt mig, men det hinns inte med och dessutom är det för rörigt just nu. Har hästgrejer överallt, så det är ingen ordning. Och jag som gillar att ha ordning och reda, men vi får hoppas att det inte blir något ber strul och skit med bygget. Nästa vecka vill jag se att det händer något, fattar inte att det kan vara så svårt att göra saker rätt.

Det är snart dags att kolla masken och planera datum för överföring av hästarna till sommarhagen. Men först måste jag fixa till stolparna och greja lite annat med den hagen. Frågan är om jag vågar släppa dem före midsommar, eller om jag ska vänta tills efter.

När taket på stallet är klart så ska jag ta tag i Lilla Mys träning och även se till att hålla Vurre i ett bra hull. Däckena på rockarden skall fixas också, så det går att köra Herkules. Oliver skulle vilja börja på ridskola, vi får se om vi skulle kunna fixa det. Eller om vi bokar ridhuset och han får rida där, frågan är om han tycker det är så roligt att få instruktioner av mamma :-P.