LYCKA!

Idag har hästarna fått manikyr av Jörgen, Fani fick till och med skor på sig. Så nu är semestern slut för honom, måste se till att motionera honom ordentligt under sommaren. Ska försöka hålla alla mina hästar trimmade.

Idag fick jag även klartecken på att få sätta igång Vurre ordentligt, dock kommer han att gå som handhäst när jag rider Fani. Och det kommer han att göra fram till nästa skoning, eller längre. Vi tar en vecka i taget!

Men fatta vad glad jag är som har fått komma till denna punkt efter höstens bravader. Vurres hovar är starkare och finare än de någonsin har varit. Så nu ska vi försöka hålla dem så.

Conrad skötte sig riktigt bra, han stod så gott som helt stilla under hela tiden. Det har hänt mycket på de 5 veckorna han har stått hos oss. Vi ska nu börja med att få honom van med träns och även selen hade jag tänkt. Får se hur den passar.

 

Happy _Face1