Vila

Fani har haft vila då han tappade en sko och jag blev sjuk, så jag tog ett beslut att låta honom vila medan jag tillfrisknade. Det är inte ett vanligt beslut jag brukar ta, då jag brukar köra på som vanligt fast jag är sjuk. Men denna gången hade jag verkligen ingen ork, plus att jag hade feber i flera dagar.

Men nu är jag på fötterna igen så i veckan kommer det att sättas igång igen, har en kort vecka på jobbet som jag kommer att ta tillvara på. I helgen har jag bara passat på att njuta och gosa med mina hästar, suttit i hagen och pratat med dem. Helt underbart!

Igår var Herkas gamla matte och hälsade på, det var 3 år sedan de sågs senast. Han har ju förändrats en del sedan jag köpte honom. Snart är det dags att sätta igång honom ordentligt igen, ska ta fram kärran och rusta upp den lite.

 

Vurre