Renovering av stall

tisdag 30 apr 2013

ÄNTLIGEN har vi börjat med renoveringen av stallet och det ska bli så himla skönt när det är klart. Vi började i helgen med att städa ur loftet på gammalt virke och annat skräp, sedan började vi ta bort panelen på trädelen. Den delen ska vi inte göra något åt just nu, pengarna räcker inte riktigt till. Men det är ett projekt vi får ta senare i livet, vi har tänkt att gör det som förvaringsställe. Så man kan få bort maskiner, hö och lite annat.

Ena lånsidan av taket är borta efter 2 dagars jobb och det känns skönt att se att det händer något. Men samtidigt väldigt rörigt, då jag gillar att ha ordning och reda. Och det är det inte just nu :-P. Men när HELA stallet är klart så kommer det bli kanonbra, en uppvärmd sadelkammare och fina boxar. Jag längtar riktigt mycket dit, men jag vet också att det är en lång väg dit.

Men den som väntar på något gott, väntar inte för länge :-D

Jag ska försöka hålla bloggen uppdaterat under renoveringens gång, kanske lägga upp bilderna under galleriet. Ser fram emot den dagen hästarna kan flytta in, tänk vad underbart.

Ni får stå ut med att en del bilder inte blir åt rätt håll, har tyvärr inte hittat vart man vänder på dem i umbraco.

FÖRE BILDER

IMG_6083

IMG_6084

IMG_6100

IMG_6101