Ny häst!

söndag 21 apr 2013

Igår kom Conrad tillbaka hit, han har växt ordentligt sedan i somras. Allt gick bra med ihop släppningen med de andra. Han gav sig först på Herka, men då kom de andra för att säga till. Lilla My skyddar Herka ordentligt och ingen utav de andra har gett sig för honom.

Lilla My tycker inte om när han kommer för nära, då blir det skrik och sparkar. Fani har han inte riktigt vågat sig fram till. Två gånger igår kom han nära och då sa Fani till ordentligt (inte elakt, utan mer uppfostring). Den som verkar var mest förtjust i Lillen (som han kommer att kallas hädan efter) är Vurre. De två står och kliar varandra.

Började träningen med Lillen redan igår kväll, han fick stå uppbunden medan jag borstade honom. Han är ju inte van att stå uppbunden så han snurrade ju runt en hel del. Men efter ett tag så märktes det att han tyckte om det. 

Och idag fick han följa med på kvällspromenaden med Oden och han skötte sig faktiskt bra. Det var lite protester över att behöva lyda, men det gäller bara att vara bestämd och konsektvent. Så blir detta bra, i sommar kommer jag att börja tömköra honom.

 

Lillen