De små ryttarna.

söndag 14 apr 2013

Oliver satt på Vördur när han var 4 veckor gammal och har ridit sedan dess. Inte varje dag men ganska ofta, 2011 fick han Herkules för att han skulle få någon i hans storlek. Och det ångrar vi inte en sekund, snällare barnhäst får man leta efter.
Nu rider Oliver bara lite då och då men det kommer bli mera så fort isen har gått bort här och där. Han ska väl få hjälpa mig att rida in Lilla My så småningom, först blir det till att köra in henne.
Oliver hjälper mig med att ta ut hästarna på morgonen, han tar både ut Vördur och Herka. Han är riktigt duktig och hästarna med som lyssnar på honom.

Lucas har ju sett sin bror rida och hantera hästarna och på det sättet har även han blivit nyfiken och intresserad av att sitta på hästen och leda den. Så snart är det väl dags att låta Oliver hantera Lilla My lite mera. Så Lucas få ta över Herkules, men det får bli den dag det blir. Tror Oliver inte vill lämna ifrån sig Herkules, även om det bara är till sin lillebror.

 

Lucasrider