Vaccination

lördag 9 mar 2013

Igår var Marika här och vaccinerade Lilla My och Herka, så nu är även de uppdaterade på sina vaccinationer. Det är väldigt behändigt att ta ut en veterinär för vaccination än att hålla på och lasta och transportera iväg dem till någon klinik. Inte för att jag har några svårlastade hästar, kanske inte skulle skriva det. Lär ju säkert slå tillbaka ordentligt :-D.

Speciellt nu när jag ska ut och åka med Fani med kort mellanrum, men men det löser sig. Vi får väl träna annars :-D

Tog mig en tur på Fani igår medan det var ljust, det blev till att pulsa i snön och lite tölt på slutet. Han går bättre ju längre man rider, fast det märks på honom att det är jobbigt nu med all päls. Speciellt när det är varma dagar och det skall ridas. Men pälsen får sitta kvar, än så länge.