Imponerad!

lördag 9 mar 2013

Jag vet inte vart jag ska börja, idag har Lilla My överträffat sig själv med hästlängder.

Oliver skulle rida Herka då Emilia var här och då tänkte jag passa på att ta med Lilla My och prova tömmarna på henne. Då det var första gången så var det bra att ha drag hjälp tänkte jag. För jag var lite fundersam på hur hon skulle reagera på tömmarna. Jag satte på henne tränset och sedan grimman, jag fäste tömmarna i grimman. Sen bar det iväg, inga som helst beskymmer med tömmarna på sidorna. Dock lite beskymrad över att jag gick bakom henne, hon försökte vända några gånger men det var bara att leda rätt henne.

Då det var lite halkigt på vissa partier på vägen så gick vi in i skogen där det var barmark. Hon svängde så fint när jag vill att hon skulle svänga höger eller vänster. På vägen hem travade vi en bit och hon hade inga som helst problem att jag sprang bakom henne.

När vi kom tillbaka till stallet så gav jag kommandot för att stanna, sedan la jag ner tyglarna på marken och där stod hon.

 

Mäktigt imponerad över denna lilla dam, ska bli roligt att fortsätta hennes utbildning. I sommar blir det nog lite mer än bara körning :-D