Funderingar

måndag 4 mar 2013

Har funderat på om jag ska annonsera om sommarbete i år eller inte, har inte tänkt att ha mina i sommarhagen i år. Har tänkt fråga grannen om jag får utöka den hagen istället.

Då kanske det är klokt att låta sommarhagen vila 1 år, eller om det är någon som har lust att ha sin häst där under sommaren. Dock tänker jag inte släppa mina med några andra hästar i år. Utan min flock ska gå försig, det tåls att fundera på.

Sen den andra funderingen är om jag ska annonsera om stallhjälp, det kanske finns någon där ute som skulle vilja hjälpa mig med hästarna. Mot att kanske få lära sig mer, men sen har vi ju renoveringen av stallet som skall dras igång. Så där finns funderingar om man ska låta Fani få vila en period, då jag kommer och ha annat för mig.

Många funderingar blir det :-D