Fullt upp!

Idag har vi varit och hämtat hö, för nu är det dags att göra ett foderbyte. Jag ville göra det nu, så jag inte behöver göra två täta byten på Vurre när gräset kommer sen. Men nu har jag fått en påminnelse om hur jobbigt det var att bära in dessa stora balar och hur min allergi inte tycker om det torra höet.

Nu på eftermiddagen blev det till att städa och mocka i stallet, inför kvällsfodringen. Det är alltid lika skönt efter att man har gjort det, ordning och reda ska det vara på grejerna.

Det blev en tur på Fani också, funderar på att klippa honom imorgon då han inte orkar lika mycket nu när det är varmt med den tjocka pälsen. Men vi får se imorgon, måste fundera en stund till. Han gick dock bra men lyssande inte så bra på halvhalterna. Jörgen var här igår så han fick nya dojjor, vilket är skönt att han innan kursen. Han har inte dragit av sig skona på VÄLDIGT länge.