Första utställningen.

Idag var det då dags för min första hästutställning, men Lilla My's fjärde utställning. Kan väl erkänna att vi borde ha tränat lite mer, men men man måste ge sig ut någon gång. Och det gick faktiskt riktigt bra om jag får säga det själv.

Ulrika och lilla Albin  kom runt 8 och då var jag så gott som klar för att åka, Lilla My hade givetvis rullat ordentligt i boxen. Så hon såg ut som ett spånmonster, men det fick lätt att få bort, som tur var.

Vid 9-tiden var vi framme vid Kristinehamns ridskola, där utställningen skulle vara. Vi gick och anmälde oss vid sekritariatet och sen var det bara att ta ut Lilla My och göra den sista putsningen.

När vi kom in i ridhuset så värmde vi upp lite och sedan var det dags för mätning, Lilla My mättes till 103,5 cm. Var nervös att hon skulle vara över 105cm, vilket treåringar inte får vara.

Vi var 7st i klassen, så var det då dags att gå in i ringen med allihopa. Sen ut igen för att vänta på den individuella bedömningen. Vi hade nr.5 så jag kollade lite på hur de andra gjorde. Lilla My skötte sig riktigt bra och var duktig när vi var inne i ringen, hörde domaren sa att Lilla My var en mysig ponny <3.

Sen var det dags att gå in i ringen tillsammans med de andra och dommaren flyttade upp oss till fjärde plats.

Allt som allt så var det faktiskt roligt och det lär nog bli fler utställningar för att se om vi inte kan få guld :-).

A.Typ
Högställd god typ

B. Huvud, hals, bål och kors
Uttrycksfullt huvud, rak överlinje på halsen, bra längd i bålen, rastypiskt kors

C. Extremiteter och deras korrekthetNgt gracil från sidan, svagt markerade ledgångar

D. Rörelse i skritt
Avspänd

E. Rörelse i trav
 Lätt vägvinnande, ngt markbunden bak

Poäng: 38 och silver

Hon slutade på en 4:de plats av 7st i klass 8.