Fällning

Nu har även Fani dragit igång med att fälla sin vinterpäls, Vurre startade i början av januari med sin fällning. Men Lilla My och Herka verkar vilja ha kvar sin päls längre, inte en tendens till fällning på dem.

Det är ju inge roligt när de drar igång med detta, det blir hår överallt och min näsa börjar klia lite smått av allt. Men det börjar på att bli vår och det får man inte glömma bort.

Imorgon kommer det en kille och ska kolla på stallet, och se om han har lust att hjälpa oss med lite av arbetet som kommer att krävas utav oss i år. Det ska bli så skönt att få detta gjort nu, och det ska bli roligt att få chansen att inreda som jag vill. Men det kommer att ta hela sommaren att få iordning på precis allt, om nu allt ska vara klart i år, eller om något ska få vänta tills nästa år. Men taket ska bytas och det är det viktigaste nu.