Bergsklättring

söndag 10 mar 2013

Åh vad det är härligt att rida i detta vädret. Solen skiner och det biter lite i kinderna.
Idag blev det först en ordentlig uppvärmning, sen begav vi oss ut i skogen för att klättra lite. Det blev inte så lite klättring utan det blev lite väl mycket, då vi kom upp på berget och det var djup snö där. Fani tyckte väl att det blev lite väl jobbigt, men han gick på. Och till slut så hittade vi ut till barmarken.

På väg hem fick jag till en riktigt flott tölt på honom, då var det bara att sitta tillbaka och njuta. Och det roligaste av allt är att han har gått ner mer i vikt, det är helt underbart. Men om man ska vara negativ så kommer snart gräset :-P

Ska bli så skönt med vår, tänk när gräset och trädena börjar på att bli gröna. Alla färger som kommer fram efter en kall och vit vinter. Dock kommer en jobbig period för mig och Herka, jag är pollenallergiker och Herka har eksem. Men jag är väl förbered på detta. Ska bli intressant och se hur Herka kommer att se ut i år, denna vinter som har varit har varit den bästa han har haft här hos mig. Hans mjäll är helt borta ifrån pälsen, och han har inga skorvor i varken man eller pannlugg.

Vi håller tummarna på att det blir en varm och skön sommar.