Mer ork!

Fani har börjat fått mer ork och det känns skönt att han nu orkar pulsa i snön utan att bli helt färdig. Han skulle visserligen gå på även om han inte var så tränad, men det gör ju ingen nytta. Har läst lite litteratur och ska nu testa en sak för att utvärdera om detta är något för oss.

Men måste ju hitta nya saker att göra i ridningen. Har pysslat med de andra hästarna idag, det är mysigt att bara vara i stallet och njuta av deras sällskap.
På fredag kommer det att komma en tjej för att kolla lite på hästarna, det är väl tänkt att hon ska hjälpa mig med de små. Hon är tydligen van att köra hästar, så hon kanske kan hålla igång Herka och hjälpa mig med inkörningen av den 2 små.

Vi får se, hon var även noga med att berätta att hon mer än gärna hjälpte mig med stallsysslorna. Vilket skulle vara underbart, men vi får se, kemin måste stämma.