Långtur i det fina vädret!

söndag 24 feb 2013

Idag fick det bli en långtur, Fani och jag tog Skållerudsrundan som är på 7km. Tänk vad fridfullt det är att sitta på hästryggen och ge sig ut i naturen. Solen strålade ordentligt idag, vilket gjorde turen ännu härligare.

Fani var pigg ända hem, och vi möte en traktor med timmervagn, vilket inte var några som helst problem. Han är duktig min Fani!
Han tar en större bit av mitt hjärta varje gång jag sitter upp på honom, samtidigt som jag skulle vilja ha en mer utbildad häst. Men han får stanna, det kommer vara svårt att sälja honom.

Efter ridturen så var det dags att försöka dela manen på Lilla My, det är mycket som skall göras innan utställningen. Men det mesta är redan klart, bara att putsa på Lilla My ordentligt denna vecka. Saker är inköpta så det är bara mat och fika till mig och Ulrika som skall inhandlas i slutet av veckan.

Vurre fick sig en ordentlig genom gång med borsten, så han fäller något kopiöst. Det är så skönt nu när han slipper täcke, han trivs bäst utan. Men jag har varit extra rädd om honom denna vintern.

Lilla Herka fick en genom gpng av borsten också, plus en promenad av Emilia som var upp och hälsade på. Han verkade trivas ordentligt.

 

Lilla