Varmt

söndag 29 dec 2013

Höstvädret har kommit nu istället, det blåser och regnar de flesta dagarna. Och hästarna tycker det är varmt och blött, så här mycket täckat som jag har dem nu har jag nog aldrig haft dem. Iaf nu när de inte är helrakade, men snart får man väl ta och raka dem. Fani blir väldigt svettig vid ridning och orken är väl inte den bästa och Vurre har ju ordentligt med päls där han är rakad. Hade hoppats på att slippa raka dem, men det kanske blir att jag får göra det ändå. Fast då slår väl kyla till rejält!

Vurre fick sig en promenad på 5,5km i fredags, det gjorde honom gott. Han får hänga med på min och grannens promenader när han inte får gå som handhäst när jag rider Fani.

Jag funderar på om jag kanske skulle försöka slutföra Lilla Mys inkörning nu när det ändå är bart ute och mjukt i vägen. Så får hon vila en stund innan värmen kommer.