Planerar för ett nytt år

onsdag 18 dec 2013

Sitter och planerar ordentligt inför kommande året, vad som skall göras med var och en häst och hur jag ska lägga upp allt. Sen är det ju lite saker som skall kollas upp och planeras för stallbygget.

Har inte hittat någon medryttare som passar Fani än, men jag har en tjej som skall komma provrida snart. Jag har som sagt lagt upp lite mål för både mig och hästarna som vi ska klara under 2014 och jag ser positivt på att vi kommer att uppnå dem :-). Men allt kan hända!

Jag har även planer på att betäcka Lilla My till våren, men jag är inte riktigt säker än. Vi får se hur det ser ut då, jag är övertygad att hon är redo för att betäckas och få föl. Men det ska vara rätt runt om också, vi får se närmare till våren när det är dags att få till allt.
Vurre sätter jag ingen press på då jag tycker att det får ta den tid det kommer att ta för att få upp honom i kondition och muskelatur. Efter 1,5 år så brukar man tappa en del muskler, nu är han ändå väldigt fin i sin kropp efter att ha stått så länge. Men visst saknas det muskler, men inte så länge till.

Nu tar vi julledigt, eller i alla fall de tvåbenta i familjen, de fyrbenta har haft alldeles får lång semester så nu blir det bootcamp :-D