Länge sedan

Det var ett tag sedan jag skrev här, men det är så mycket som skall göras varje dag så tiden räcker inte riktigt till. Det händer mycket här på gården, belysning inne i stallet är klart och det har flyttats lite på saker där inne. Vi får se om det blir att vi börjar på sadelkammaren nu eller om vi väntar till våren.

Jag kanske är den enda men jag saknar snön otroligt mycet även om det är skönt att det är isfritt och inte så kallt. Men det blir så mycket ljusare med snön och det blir roligt för barnen med en vit jul.

Vurre har nu fått skor på sig, det är ju över 1,5 år sedan han hade skor på sig sist. Hovarna ser fortfarande väldigt fina och starka ut. Han har ju gått som handhäst med Fani och nu har jag lagt upp en träningsplan för honom. Sakta men säkert ska vi få upp muskelaturen och konditionen. Jag har några små mål med hästarna inför nästa år, men det är inget jag kommer att avslöja här :-).

Jag har fått tr tjejer som är intresserade av att vara medryttare på Fani, så vi får se vilken det blir. Tror det bara kommer att bli en, hade tänkt att man kanske skulle ta 2 st men jag tror det räcker med 1. Han är nog nöjd med att ha mig och en till, sen så vill jag kunna rida ett par gånger i veckan för att bibehålla gångarterna, mest tölten.

Igår tog jag en varsin tur med pojkarna, Fani fick en längre tur och fick jobba med övergångar, halvhalter och ökningar i tölt. Han jobbade riktigt bra, han blir bättre ju längre man rider. Vurre fick sig en väldigt kort tur, ut till 61:an och tillbaka, det räcker för honom just nu.

 

Lh

Vf