Fina Fani

tisdag 17 dec 2013

Igår tog jag mig en tur i stormen med Fani och det är bara att inse att denna häst är guldvärd. Så underbart snäll är han, tar in honom i stallet och låter grimskaftet hänga ner på marken och där står han kvar. Man kan hålla på och greja med både det ena och det andra, han bara står där som man har lämnat honom.

Han blir bara bättre och bättre för varje dag som går, han är så gosig och söker upp kontakt med en lite mera i hagen nu. Tänk att denna häst var den som drog iväg med mig när han skulle ut i hagen varje morgon första vintern jag hade honom. Nu är det inga som helst problem att leda honom ut och in och vart som helst, bara att gå så följer han efter. Han är så otroligt underbar att rida denna storhjärtade häst.

Idag kommer den första tjejen och provrider honom, det ska bli intressant att se någon annan rida honom. Men jag tror att det kommer att gå bra, då han är väldigt lätt att rida. Och så länge man är mjuk emot honom så blir det bra. Sen ska jag boka dag med den andra tjejen så hon får komma och provrida också, sen får vi se vem det blir utav dem.

Fa