Medryttare

tisdag 29 okt 2013

Jag funderar på att lägga ut en annons där jag söker en medryttare till Fani eller Vurre, men jag tvekar och det har jag gjort många gånger. Jag vill ha tag på en ambitiös ryttare som har ridit länge och helst inte någon som har ridit några år på ridskola. (OBS!!!!! Inget fel på dessa ryttare.)

Personkemin mellan mig och medryttaren är väl kanske det som är en viktig punkt och även mellan denna och Fani eller Vurre. Fungerar inte det så är det ju ingen ide att ha någon :-).
Har man tävlingsambitioner så är det helt ok, det skulle vara roligt att kunna åka iväg och tävla tillsammans. Och även åka på träningar.

Sen är det det där med att skriva annonsen på bästa sätt, det kommer att bli svårt. Skriva vad man söker och vad man har för sorts häst, utan att skriva en novell. Men jag ska nog fundera lite mer på detta innan jag skriver en annons.

Jag kanske är för petig när det gäller mina hästar!!!!