Glad tjej!

Har inte ridit på över 1,5 vecka pga att jag har varit borta och haft annat för mig. Men idag tog jag mig faktiskt två ridturer, jag red Vördur för första gången sedan jag ställde av honom och efter att han fick fång. Det är över 1,5 år sedan jag red honom sist Och det kändes så otroligt härligt att sitta på hans rygg. Det blev ingen lång tur då han just nu går barfota, men han gick på fint utan att ömma. Han kommer att få hänga med mer som handhäst innan jag sätter igång honom ordentligt med mig på ryggen.

Fani gick bra idag, testade ett annat bett idag och han kändes riktigt mjuk och fin i handen, så det blir till att köra på det en stund. Han har fortfarande svårt för att lyssna på halvhalterna, men det är bara att träna på.

Herka och Lilla My fick en genomkörare med lite borstar, de är två riktiga bustroll. Lite bilder på stallet kommer att komma snart om vädret blir fint till helgen.