Tempoökningar

Det känns skönt när man hinner att rida på dagen medan det är ljust ute, man kan göra så mycket mer då. Idag satsade jag på att öka och minska tempot i traven och tölten. Samt att försöka hålla formen, han var något motvillig i början. Men efter att ha mjukat upp honom ordentligt så gick det riktigt bra. Mest nöjd är jag med traven, han bör sig själv väldigt fint där.

Han har börjat bli lättare att fånga i hagen och han har börjat prata en hel del när jag kommer. Det känns mysigt att veta att han börjar på att landa ordentligt här. Han har ju allti varit känslig, men samtidigt väldigt ärlig. Men det är som om han har landat på alla fyra nu.

 

Lilla My fick springa lite idag, då jag håller på att träna henne inför utställningar som jag har planerat för henne i år. Hon springer på bra nu och vet hur hon ska göra. Så det går framåt med hästarna.