Skogsrunda

söndag 20 jan 2013

Idag fick det bli en skogsrunda, han har stått sedan torsdag pga magsjuka i familjen. Så en skogsrunda var lagomt både för honom och för mig. Han börjar på att bli lite tunnare nu, som tur är. Man kanske ska säga ÄNTLIGEN, det är en svår häst att hålla i ett bra hull. Han lägger på sig så fort han ser maten, men i år verkar det som jag ha hittat rätt balans mellan foderstaten och motionen.

Imorgon får vi se om det kanske blir longering, det får bli lite efter hur dagen har varit imorgon. Ska försöka träna Oden (våran hund) imorgon också, han har ju fått en ny apportbock i födelsedagspresent.
Lilla My ska få sin träning imorgon också, jag har nu betalat in medlemskap i Sveriges shetlandssällskap. Sen blir det till att anmäla sig till utställningen i Kristinehamn.