Ofrivillig vila för hästarna.

onsdag 9 jan 2013

I fredags var Jörgen här och skodde Fani och verkade de andra tre. Vurres hovar såg bra ut och det kändes skönt, vi får hålla tummarna att det håller i sig hela tiden nu. De andra har riktigt fina hovar och det är jag riktigt nöjd över, en häst utan hovar är ingen häst.

Men träningen får vänta en stund då jag gick och drog på mig streptokocker och en feber som inte vill ge med sig. Är det inte typiskt när man har satt upp mål och är riktigt motiverad till att sätta igång träningen ordentligt. Men det är bara att vila upp sig och ta nya tag igen. Ska bli intressant att se hur det fungerar med denna träningen på Fani. Körde denna metoden på ett sto i Canada, som liknar Fani.

Lilla My ska börja få på sig tränset oftare, för att få henne van vid det. Hon ser riktigt fin ut när man tittar på henne, men jag tycker hon ser väldigt hög ut. Hoppas bara att hon inte blir för stor.