Longering

söndag 13 jan 2013

Idag fick det bli longering i snön, för att variera träningen lite. Körde lite nh, då han är väldigt känslig för rörelser. Och det kommer det bli mer utav framöver, märktes att det var nyttigt att börja med det igen.

Eftersom jag inte har någon paddock eller roundpen, så får man ta vad man har. Det blev med andra ord, sommarhagen. Inte farligt med snö i den och det finns ställen där det är plant. Vi får börja om från början, då inte allt riktigt satt när vi var tvungen att avsluta sist. Men det ska nog gå och få till.

Nu är vi taggade att börja sätta fart på fläsket, det ska bli roligt och underbart att ha ett mål. Detta med hästarna har legat på is ett tag, då lusten försvann förra året. Men innan jul kom det tillbaka och det känns så otroligt härligt att va motiverad.

                 IMG_5976