Ny hemsida

onsdag 26 dec 2012

Ny hemsida till Stall Blankeberg har Henrik gjort till mig, den är fortfarande under uppbyggnad. Det fattas en hel del information, som jag kommer att fylla i allt eftersom.

Här kommer ni att kunna läsa om hästarna och gården, kommer att skriva om renoveringen av stallet som förhoppningsvis ska ta fart 2013. Det finns många ideer i huvudet på mig och många saker som jag skulle vilja få gjort. Men det som är viktigaste är att få ett stall som är lättarbetat. Så just nu funderar jag ut den bästa lösningen på allt.

Vi har haft sedan 2009 några inackorderingar, den senast flyttade ut nu i höst. Då det inte fungerade som det är i dagens läge. Jag bestämde mig för att säga upp den, för att få ordning på allt. Nu skall det börjas om, och ordentligt.

Det kommer så småningom att finnas möjlighet att hyra boxplats här, allt från kallhyra till fullservice. Det kommer dock att ingå stalltjänst vid semester, sjukdomar och dyrlikt. Precis som det gör i så gott som alla stall :-D