Lilla My blir stor tös

Idag började jag med Lilla My's träning, hon hade träns på sig för första gången och det gick riktigt bra. Lite konstigt i början tyckte hon att det var, men hon fick ha det på sig inne i stallet medans hon fick vara lös. Hon gick runt och kollade på vad jag höll på med, så jag tror inte hon tänkte att hon hade bett i munnen.

Jag börjar hennes träning lite smått nu, för att kunna köra in henne till våren/sommaren. Men allt får ta sin tid, vi har ingen som helst bråska. Bättre att hon får en positiv och rolig träning än att det ska vara pang bom på. Jag jobbar inte på det sättet.

Sen har vi även lite smått börjat att träna för utställningar, det är tänkt att jag ska visa henne på några i år. Vi får väl se hur det går, verkar vara rätt omständigt. Många timmar för att få dem iordning innan, där kan man inte komma med en som inte är putsad från topp till tå.

Fani fick sig en skritt tur i skogen, så han var lite trött efteråt. Då det var orörd snö i fd motionspåret, såblev det tungt. Men han gick på rätt bra själv, fick till och med bromsa honom ibland.

Vurre knallar på som vanligt, han har fått tillbaka lite muskler efter att ha fått komma ut me de andra. Han ser ut att må riktigt bra, dock lite rastlös och otålig. Men Vurre är ju inte van att stå och hänga precis, men nästa vinter kanske vi har tur att få ge oss ut på nya äventyr.